ασφάλειες

Ασφάλιση είναι ένας μηχανισμός μεταβίβασης της οικονομικής ζημιάς, μέσω ενός κοινού ταμείου, στο οποίο συνεισφέρουν οι πολλοί για τις ατυχίες των λίγων.

Αντικείμενο της ασφάλισης, μπορεί να είναι οποιοδήποτε είδος περιουσίας, ή ένα γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ενός νομικού δικαιώματος ή την δημιουργία μιας νομικής ευθύνης. Στην ουσία εκείνο που ασφαλίζεται δεν είναι ένα κτήριο, ένα φορτίο, μια ζωή ή η υποχρέωση ενός ατόμου σε τρίτους, αλλά το οικονομικό συμφέρον που έχει ο ασφαλισμένος από το αντικείμενο ή την ευθύνη.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με σκοπό να αναπτύξουμε το αίσθημα της ασφάλειας σε εσάς και το περιβάλλον, στο οποίο ζείτε. Αναλόγως των αναγκών σας, μπορούμε να σας παρέχουμε διάφορα ασφαλιστικά προϊόντα που αφορούν εσάς και την οικογένεια(link) σας , την περιουσία (link)σας αλλά και τα επαγγελματικά(link) σας.

Ως ασφαλιστικοί αντιπρόσωποι συνεργαζόμαστε με τις ασφαλιστικές εταιρείες TRUST,ΕΘΝΙΚΗ και ΜINERVA.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο 25734000 ή στείλτε μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κοινωνικά μέσα

facebook

Twitter

Επικοινωνία

Αγίας Φυλάξεως 115Γ
Λεμεσός, Κύπρος
τηλ. 25 734000, 99 624352
       99 915253
φάξ. +357 25 734500
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.