ασφάλιση υγείας


Πρόγραμμα ασφάλισης TRUE CARE

Η Trust International Insurance Company (Cyprus) LTD, ως ασφαλιστική εταιρεία με πελατοκεντρική φιλοσοφία, ανέλαβε τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την όσο το δυνατό καλύτερη διασφάλιση του επιπέδου παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τόσο σε προσωπική βάση όσο και για τα μέλη της οικογένειας.

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως αντιμετωπίζονται οι δύσκολες στιγμές μιας νοσηλείας, μιας επέμβασης η ενός επείγον περιστατικού....Η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη από οποιαδήποτε θεραπεία και η Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd δημιούργησε ότι πιο πολύτιμο για εσάς το σύγχρονο και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας TRUcare Medical.

Πρόγραμμα δυναμικό και ευέλικτο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μέσα από τους πολλαπλούς συνδυασμούς που προσφέρει το ιδανικότερο σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και που μπορεί να αναπροσαρμόζεται στην πάροδο του χρόνου στις δικές σας ανάγκες.

Το TRUcare είναι ένα Διεθνές Σχέδιο Υγείας το οποίο προσφέρεται σε τρία διαφορετικά σχέδια. Η διαφορά μεταξύ των σχεδίων εστιάζεται κατά κύριο λόγο στα ποσά κάλυψης και παροχών, ενώ συμπληρωματικά ωφελήματα συνοδεύουν την ασφάλιση μετά από επιλογή του ιδίου του ασφαλιζομένου.

Το πρόγραμμα υγείας TRUcare προσφέρεται επίσης και σε ομαδική βάση. Η κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να παρέχει τόσο στο υφιστάμενο όσο και στο μελλοντικό της προσωπικό ένα ελκυστικό πακέτο ωφελημάτων, σίγουρα από τα πλέον σημαντικά ωφελήματα που μπορεί να προσφέρει είναι η Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης. Το TRUcare έχει την ευελιξία στα ομαδικά σχέδια ασφάλισης να αναπροσαρμόζει τις καλύψεις και το ασφάλιστρο ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε ομάδας.

Κοινωνικά μέσα

facebook

Twitter

Επικοινωνία

Αγίας Φυλάξεως 115Γ
Λεμεσός, Κύπρος
τηλ. 25 734000, 99 624352
       99 915253
φάξ. +357 25 734500
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.