ιατροφαρμακεφτική περίθαλψη


Ομαδικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης


Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πως αντιμετωπίζονται οι δύσκολες στιγμές μιας νοσηλείας, μιας επέμβασης η ενός επείγον περιστατικού. Η πρόληψη είναι αποτελεσματικότερη από οποιαδήποτε θεραπεία και η Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd δημιούργησε ότι πιο πολύτιμο για εσάς το σύγχρονο και ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας TRUcare Medical

Πρόγραμμα δυναμικό και ευέλικτο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μέσα από τους πολλαπλούς συνδυασμούς που προσφέρει το ιδανικότερο σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και που μπορεί να αναπροσαρμόζεται στην πάροδο του χρόνου στις δικές σας ανάγκες. 

Το TRUcare είναι ένα Διεθνές Σχέδιο Υγείας το οποίο προσφέρεται σε τρία διαφορετικά σχέδια. Η διαφορά μεταξύ των σχεδίων εστιάζεται κατά κύριο λόγο στα ποσά κάλυψης και παροχών, ενώ συμπληρωματικά ωφελήματα συνοδεύουν την ασφάλιση μετά από επιλογή του ιδίου του ασφαλιζομένου.

 ο πρόγραμμα υγείας TRUcare προσφέρεται επίσης και σε ομαδική βάση.  Η κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να παρέχει τόσο στο υφιστάμενο όσο και στο μελλοντικό της προσωπικό ένα ελκυστικό πακέτο ωφελημάτων, σίγουρα από τα πλέον σημαντικά ωφελήματα που μπορεί να προσφέρει είναι η Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.  Το TRUcare έχει την ευελιξία στα ομαδικά σχέδια ασφάλισης να αναπροσαρμόζει τις καλύψεις και το ασφάλιστρο ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε ομάδας.

Έχοντας την Κάρτα Υγείας TRUcare η πληρωμή των ιατρικών εξόδων για ενδονοσοκομειακή περίθαλψη μπορεί να γίνει με απ’ ευθείας διακανονισμό σε νοσοκομεία και κλινικές, άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό.

Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε πάνω από όλα εσάς. Η ασφάλιση υγείας αποτελεί τη σωστή πρόνοια προλαμβάνοντας ανεπιθύμητες καταστάσεις όπως η οικονομική απώλεια λόγω απρόοπτης ασθένειας ή τραυματισμού.

Μοναδικά Πλεονεκτήματα  για εσάς!

  • Ένα συμβόλαιο που θα σας εξυπηρετεί όσο εσείς επιθυμείτε. 
  • 24ώρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για παροχή συμβουλών.
  • Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια στο εξωτερικό.
  • Επέκταση κάλυψης και στο εξωτερικό.
  • Απευθείας διακανονισμός πληρωμής σε νοσοκομείο/κλινική.
  • Άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση των απαιτήσεων σας.
  • Σημαντική Έκπτωση σε οικογένειες και ομαδικά σχέδια.
  • Ευελιξία συνδυασμού των βασικών σχεδίων με συμπληρωματικά ωφελήματα.
  • 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης για Κύπρο 22020444
  • Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια στο εξωτερικό - 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης   +30210650441

Κοινωνικά μέσα

facebook

Twitter

Επικοινωνία

Αγίας Φυλάξεως 115Γ
Λεμεσός, Κύπρος
τηλ. 25 734000, 99 624352
       99 915253
φάξ. +357 25 734500
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.